Амбасада на Република Северна Македонија во Атина


 

РЕПУБЛИКА ГРЦИЈА

Амбасада на Република Северна Македонија во Атина

Лидија Бошковска, Амбасадор, 00306944190134

Самир Ганија, Советник, 00306945282251

Симон Каневче, Прв секретар, 00306944743071

Мартина Вранеш, Трет секретар, 00306655191321, дежурен мобилен број

 

Фиксен телефон (0030) 210 67 49 585

                                (0030) 210 67 49 548

Факс                       (0030) 210 67 49 572

 

IP локали: 6110-амбасадор

                  6112,6111, ,6113;

[email protected]

www.missions.gov.mk/athens

 

Последно ажурирање: 28 јануари 2022